LAUDER RE-NU ULTRA RADIANCE CR SPF15 PALE ALM


12 021 rubles.


Re-Nutriv Ultra Radiance Tone Cream SPF15

Coba dandanan sing paling mewah ing donya. Radiate setunggal batu permata.

Wajahmu katon luwih seger lan sumringah.

Foundation evens kulit sipat, smoothes lan ngalangi munculé kisut lan imperfections.

Zapantentovannuyu ngandhut rumus anti-tuwa karo vitamins lan antioksidan.

Kulit katon tanpa cetha ing sembarang sudut, ing cahya apa wae.

EAN-Code: 27131696032