BETTY BARCLAY BEAUTIFUL EDEN SOFT SHOWER FOAM 200 ML


1 798 rubles.


Umume umume kanggo padusan.

Nemu aroma busa aroma Betty Barclay Eden éndah! Umpan busa tipis alon-alon ngresiki kulit, nyedhiyakake karo hidrasi sing tahan suwe lan godhong iku alus lan alus. Eden éndah saka Betty Barclay arupa wewangian kanggo wanita alam lan romantis sing seneng urip kanthi harmoni karo alam. Komposisi seductive diwiwiti kanthi cathetan ndhuwur woh-wohan. Rasa aroma sing apik ing atine kaya kembang kembang sing enchant. Dasar kasebut ditondoi dening kord lembut krim. Betty Barclay Eden éndah ngetokaké kembang sing éndah lan nggawa sampeyan menyang Taman Édène, sing aroma kayadéné variétas kembang lan semak ijo. Wewangian sing ngundang sampeyan ngimpi lan lali stres urip saben dina!

Úa:

WATER (Aqua) GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) MINYAK, BENZYL SALICYLATE, BUTYLOCTANOL

Volume: 200 ml

EAN-Code: 4011700362172