BENECOS NAIL POLISH CHERRY RED FL 5 ML


906 rubles.


Nail polish BENECOS NAIL POLISH CHERRY RED

Benecos kuku polish ora ngandhut formaldehida, toluene, camphor lan ftalat.

Warna-warna cerah bakal nyukupi fashionistas sing paling nuntut.

Kang paling cerah lan unik karo jeneng kosmetik Benecos - gampang!

Sadurunge nglamar varnish, permukaan kuku kudu degreased nggunakake remover kuku kuku utawa sabun tangan.

Allow varnish kanggo garing rampung. Aja nganggo pengatus rambut kanggo pangatusan kuku!

Luwih jenuh lan werna jero katon yen kudu nempelake varnish ing pirang-pirang lapisan.

Komposisi: etil cuka, anisol cuka, NITROCELLULOSE, adipat asam / NEOPENTYL GLYCOL / TRIMELLITIC anhydride COPOLYMER, Acetyl TRIBUTYL citrate, isopropyl alkohol, STEARALKONIUM HECTORITE, sukrosa asetat ISOBUTYRATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, (+/- (bisa ngemot): CI 77891, silika , MICA, CI 77491, CI 77499, CI 15850, CI 15880, CI 77266, BARIUM SULFATE, CI 77510, CI 77861, CI 19140)

Volume: 5 ml

EAN-Code: 4260198094731