Grand Illusion - Liquid Lipcolour Gilded Age


3 677 rubles.


Kanthi Grand Illusion Glossy Liquid Lipcolour, nggawe werna super sugih ing lambe. Ngobrol, pil tidur! Ngubengi dhewe karo holographic eksklusif Lip Color Iris kanthi ngagem kemiringan ing kecemerlangan futuristik, ngadhepi kribbelnd langsung kanggo bibir sing luwih lengkap. Kanggo ndelok gaib, dadi nyata.

Aplikasi

Gunakake kanthi aplikatar kanthi langsung ing lambé.

Produk Produk: Gambar palsu

Packing Color: Mbusak Metallic

Spesifikasi produk: Volume, Kincir Intensitas, Kesempurnaan, Refreshment Shimmering

Tombol: Tembaga Emas

Rias: Lip Gloss