Igora Color Worx - Intense Turquois


3 035 rubles.


Nuance end Straight kanggo gambar efek warna sing kandel utawa playful. Gunakake IGORA Color Worx kanggo nggunakake langsung utawa minangka campuran pastel. Sepi permanen

Aplikasi

Langsung diterapake: aplikasi IGORA Color Worx langsung blond utawa wis ngramu rambut, kanggo nggawe efek werna sing luwih cerah.
Campuran pastel: Nyampur wae werna IGORA Worx Nuane karo IGORA Color Worx Thinner kanggo werna pastel alus.

Aplikasi jumlah sing dibutuhake ing andhuk kanggo garing. Aja nyedhiyakake kulit sing resik kanggo kulit. Wektu pajanan: 20 Min. Cuci lan njaga.

Nyegah

Panganggone produk iki mbutuhake ngerti profesional. Perfect Hair.ch nyatakake kabeh tanggung jawab.

Produk Produk: Igora Color Worx

Packing Color: Ireng Turquoise / Mint

Tipe Rambut: Rambut Normal

Kulit: Kulit Normal

Tombol: Turquoise