Kontak


Kontak telpon ing Swiss: + 41 795 624 644
Sambungan cepet: Viber, Whats Up, Telegram: + 7 915 446 41 14
Pangiriman ing Eropah: Perusahaan pengiriman DHL
Shipping in USA: UPS, DHL
Shipping to Asia: SF-Express
Titik masalah ing Rusia: Cabang saka perusahaan transportasi SDEC lan Rusia Post.
Titik penerbitan ing Kazakhstan lan Belarus: Cabang saka perusahaan transportasi SDEC
Pangiriman kanggo: layanan pos negara sampeyan
Aplikasi kanggo ngirim barang apa wae saka Swiss, nulis:
Viber, Whats Up, Telegram: + 7 915 446 41 14
WeCHAT: buyservice24
email: info@swiss-apteka.com

Aplikasi online

Mangga ketik jeneng

Mangga mlebu telpon

Mangga ketik E-mail panjenengan

Isi teks aplikasi