Pitakonan dening Lithiumeel


Pitakonan sampeyan Hello! Aku kepengin weruh Lithiumeel. Awit wis rong aplikasi lan bisa beda (info iki ora dituduhake ing kothak), sampeyan bisa ngirim instruksi, monggo. Sincerely, Catherine.

Wangsulane.

Sayange ora bisa ngirim instruksi. We tuku saka warehouse ing Swiss, lan ora ana instruksi nganti kita tuku. Sampeyan bisa ndeleng direktori piranti apa wae ing Swiss lan supaya miturut nomer artikel. Saben medicine duwe.

Tulis artikel ing info@swiss-apteka.com lan kita bakal nemokake kasedhiyan.

conto: https://compendium.ch/prod/pnr/6209/

Ing wayahe ing Swiss iku ora ana ing jual. Deleng versi Jerman uga kasedhiya kanggo pangiriman:

https://www.apotheke-metropole-berlin.de/shop/suche?q=LITHIUMEEL

Aplikasi online

Mangga ketik jeneng

Mangga mlebu telpon

Mangga ketik E-mail panjenengan

Isi teks aplikasi

03.10.2018