Oculosan mandhuwur


oculosan-mripat-tetes

Pitakonan. Dina apik, aku arep nggoleki mata Oculosan saka swiss-apteka.com. Pengiriman ngirim menyang Jerman. Apa mripat bisa dikirim menyang Jerman? Yen mangkono, kepiye carane ngirim aku? Best Regards, Paolo

Wangsulane. Ya, kita bisa ngirim post swiss menyang Jerman. Iku bakal babagan bayaran ekstra 60euro. Isi formulir ing ngisor iki:

Aplikasi online

Mangga ketik jeneng

Mangga mlebu telpon

Mangga ketik E-mail panjenengan

Isi teks aplikasi

03.05.2019