Prakawis proyek


Layanan Swiss Apteka nyedhiyakake layanan babagan pamindahan lan pangiriman barang saka Swiss. Tuku digawe mung ing apotek resmi, toko lan langsung saka manufaktur. Pesen dikirim liwat email ing Swiss.

Sampeyan bisa njamin kualitas Swiss saka produk sing ana.

Wektu pengiriman:

1) Pangiriman standar minggu 2-3 (Swiss Post)

2) Pangiriman sing cepet nganti jam 48 ing endi wae ing Eropa, nganti jam 72 ing endi wae (ing endi pesawat kasebut mabur). Watesan babagan adat. Nemtokake pilihan biaya lan pangiriman kanthi masing-masing.

Pengiriman barang digawe saka Swiss kanthi transportasi lan perusahaan pos. Ing saben negara ana watesan khusus babagan biaya maksimum barang sing dikirim, monggo ditimbangake ing urutane.

Pangiriman ing Eropah. Tingkat pangiriman gumantung saka urgensi saka urutan lan diitung individu kanggo saben customer.

Pangiriman menyang Asia: Pengiriman parsel saka Swiss bisa ing Hong Kong, saka ngendi sampeyan bisa dikirim menyang Asia dening perusahaan transportasi liyane. Kajaba iku, sampeyan bisa nampa paket sing dikirim dening Post Swiss menyang kantor pos negara ing panggonan sampeyan.

Pangiriman menyang Amerika Serikat. Pangiriman vitamins lan persiapan bezretpurnyh tanpa watesan, ing obat resep nemtokake saliyane.

Pangiriman kanggo Rusia. Pembayaran kanggo pesenan nganti wolung 15.000 ing Rusia digawe nalika ditampa. Produk luwih larang tinimbang 15.000p. dikirim ing prepayment lengkap. Risiko kepabeanan sing digandhengake karo nyebrang tapel ditanggung dening Nasabah, yen paket kasebut durung ngliwati adat negara sampeyan, bali menyang Swiss. Kabeh barang ing situs wis kadhaptar kanthi pengiriman menyang Moskow.

Sampeyan bisa order sembarang produk worth nganti 1000 euro. Produk luwih larang tinimbang 1000 euros ora digawa menyang Rusia amarga watesan khusus, utawa dikenani biaya bea khusus 30% saka biaya barang.

Pangiriman menyang negara liya ing donya. Pengiriman surat standar.

Kanthi bantuan layanan Swiss-Apteka, sampeyan bisa ngurut obat-obatan, vitamin, kosmetik terapeutik, produk anak-anak lan produk liyane ing toko lan apotek ing Swiss lan sawetara negara liyane ing donya. Saliyane ing macem-macem sing ditawakake, sampeyan bisa order produk-produk liyane sing ana gandhengane kanggo keperluan pribadi sing ora bisa dituku ing negara sampeyan.

Yen sampeyan ora nemokake prodhuk sampeyan perlu, mesthine durung ana ing katalog, ngirim tautan saka toko liyane ing donya lan bakal ngetung layang menyang alamat sampeyan.

Yen sampeyan duwe pitakonan tambahan utawa duwe saran gawe bareng, tulis info@swiss-apteka.com