Kebijakan Privasi


Administrasi toko online Swiss-apteka.com njamin kerahasiaan lengkap informasi sing ditampa saka pangguna kedhaftar. Kabeh pranata kawicaksanan keamanan lan kerja nganggo pelanggan adhedhasar norma-norma lan tindak hukum sing ana ing Federasi Rusia.

Kabeh informasi sing diwenehake nalika pendaftaran bakal disimpen ing basis data aman. Toko online Swiss-apteka.com njamin kerahasiaane sing lengkap nalika eksekusi perintah kasebut, uga nyatane informasi babagan panuku bakal digunakake mung kanggo eksekusi urutan sing ditampa.

Data registrasi sampeyan mung perlu kanggo manajer kita supaya bisa ngubungi sampeyan kanthi telpon, lan layanan pangiriman bisa ngirim barang sing dhawuh menyang panggonan sing tepat ing wektu.

Kajaba iku, kanthi ndhaptar, sampeyan bisa nampa informasi babagan kabeh warta saka toko: pamitan produk anyar, dodolan, program khusus.

Yen sampeyan duwe masalah utawa pitakonan babagan wewenang lan registrasi ing toko - nulis kanggo kita ing alamat email info@swiss-apteka.com lan kita bakal tansah mbantu sampeyan!

Wakil saka toko online Swiss-apteka.com ora bakal njaluk sampeyan kertu plastik utawa rincian rahasia liyane.

Pranata umum:

1. Sawetara obyek sing diselehake ing situs kasebut yaiku properti intelektual toko online Swiss-apteka.com. Panggunaan obyek kasebut tanpa idin saka pamilik situs dilarang.

2. Situs web toko online Swiss-apteka.com duweni pranala sing ngidini sampeyan menyang situs-situs liyane. Kita ora tanggung jawab kanggo informasi sing diterbitake ing situs-situs kasebut, lan menehi tautan kanggo wong-wong mau mung kanggo njamin kenyamanan pengunjung situs sampeyan.

Informasi pribadi lan keamanan:

1. Toko online Swiss-apteka.com njamin yen ora ana informasi sing ditampa saka sampeyan lan ing kahanan apa wae bisa diwenehake kanggo pihak katelu, kajaba sing dibutuhake dening hukum Federasi Rusia.

2. Ing kahanan tartamtu, toko online Swiss-apteka.com nyuwun supaya sampeyan ndhaftar lan nyedhiyakake informasi pribadhi. Informasi kasebut digunakake mung nalika ngolah pesanan ing toko online utawa kanggo nyedhiyakake pengunjung kanthi akses menyang informasi tartamtu.

3. Informasi pribadi bisa diganti, dianyari utawa dibusak kapan wae ing "Kabinet Personal".

4. Supaya bisa nyedhiyani informasi babagan jenis tartamtu, toko online Swiss-apteka.com kanthi idin sing jelas bisa ngirim pesen sing diwaca menyang alamat e-mail kasebut sajrone pendaftaran. Sampeyan bisa mbatalake kapan wae.

5. Informasi ing situs web kasebut murni informatif, lan owah-owahan bisa digawe tanpa kabar sadurunge.

Kanggo kabeh perkara sing ana hubungane karo standar safety, hak cipta lan ing kasus liyane - hubungi administrasi situs ing info@swiss-apteka.com