LAUDER RE-NU ULTRA RADIANCE CR SPF15 PALE ALM


12 021 Бришење.


Re-Nutriv Ultra Radiance Foundation крем SPF15

Пробајте ја најлуксузната шминка во светот. Зрачи милион драгоцени камења.

Вашето лице изгледа прилично свежо и зрачено.

Фондацијата го елиминира тонот на кожата, измазнува и го спречува изгледот на брчките и несовршеностите.

Содржи патентирана формула против стареење со витамини и антиоксиданти.

Кожата изгледа беспрекорно од секој агол, во секое светло.

EAN-код: 27131696032