ДОВЕРУВАЈ СЕИФЕЈТ SHEABUTTER 2 X 100 G


1 004 Бришење.


Сапун DOVE SHEA BUTTER

Крем - сапун Гулаб Негувањето на нежноста содржи негување ши масло благодарение на што кожата станува деликатна и навлажнета.

Пакување: 2 парчиња x 100 g

EAN-код: 8711600804388