БЕТТИ БАРКЛАЈ ПРЕКРАСЕН ЕДЕН СОФТВЕН ТУТ ПАКУВАЊЕ 200 ML


1 798 Бришење.


Мека пена за туш.

Искусете ја душата арома пена Бети Баркли Прекрасен Едем! Тенката кремаста пена нежно ја чисти кожата, обезбедува со долготрајна хидратација и остава сјајна и мека. Прекрасниот Едем од Бети Беркли е мирис за природни и романтични жени кои сакаат да живеат во хармонија со природата. Заводливата композиција започнува со врвна белешка од овошје. Нежните ароми во срцето личат на волшебна цветна градина. Основата се карактеризира со кремасти меки акорди. Бети Баркли Прекрасниот Рај деликатно ве обвива како цвет и ве води до Едемската градина, која мириса на широк спектар на цвеќиња и зелени грмушки. Мирисот што ве поканува да сонувате и да го заборавите стресот на секојдневниот живот!

Состојки:

ВОДА (AQUA) GLYCERYL OLEATE, СИТРИЧНА КИСЕЛИНА, ПЕРСА ГРАТИСИМА (АВОКАДО), БАЗОЛ САЛИЦИЛАТ, БУТИЛОЦТАНОЛ

Волумен: 200 ml

EAN-код: 4011700362172