Голема илузија - течноста на позлатеното лигче


3 677 Бришење.


Со Гранд Илузион Сјајна Течна Липколура, креирајте супер богата боја на усните. Примамливи апчиња за спиење! Опкружете се со оваа ексклузивна холографска гумена боја со полна ирис која носи трепет во футуристички брилијантност, веднаш за ладење за поголеми усни. За волшебен изглед, толку реален.

Апликација

Нанесете го со апликатор за јато директно на усните.

Линија на производ: Голема илузија

Пакување Боја: Ведро Металик

Карактеристики: Волумен, интензивен сјај, мазност, освежување Трескање

Бои: Золото Бронза

Шминка: Сјај за усни