Игора Боја Worx - Интензивна туркија


3 035 Бришење.


Стреен крај Нијанса за цртање на смели или разиграни ефекти на боја. Користете го IGORA Color Worx за директна употреба или како пастелна мешавина. Полу-постојан

Апликација

Директно се применува: применуваат IGORA Color Worx директно на руса или веќе изветвена коса, за да создадат особено светли ефекти на бојата.
Пастел мешавина: Измешајте било која играчка IGORA Боја Worx Nuane со разредувач за бои Worox, за нежни пастелни бои.

Нанесете ја потребната количина на производот на крпи за да ја исушите косата. Не користете иритирана скалпа на кожата. Време на удар: 20 Мин. Исплакнете и одржувајте.

Предупредување

Употребата на овој производ бара стручно знаење. Совршена Hair.ch се одрекува од сета одговорност.

Линија на производ: Игора Боја Worx

Пакување Боја: Црна тиркизна / Нане

Тип на коса: Нормална коса

Скалпот: Нормално скалпот

Бои: Тиркиз