Контакт


Контакт телефон во Швајцарија: + 41 795 624 644
Брза конекција: Viber, Whats Up, Telegram: + 7 915 446 41 14
Испорака во Европа: DHL превозот компанија
Испорака во САД: UPS-от, DHL
Испорака во Азија: SF-Express
Точка на издавање во Русија: Филијали на транспортната компанија СДЕК и Пост на Русија.
Точки на издавање во Казахстан и Белорусија: Филијали на транспортната компанија СДЕК
Испорака на адресата: од страна на поштенската служба на вашата земја
Апликација за испорака на било која стока од Швајцарија, напишете:
Viber, Whats Up, Telegram: + 7 915 446 41 14
WeCHAT: buyservice24
Е-пошта: info@swiss-apteka.com

Онлајн апликација

Внесете име

Ве молиме внесете телефон

Ве молиме внесете ја вашата електронска пошта

Пополнете го текстот на апликацијата