Прашање од Литиум


Прашање Здраво! Ме интересира медицината Литиумил. Бидејќи има две апликации и може да биде различно (оваа информација не е наведена во полето), можете да испратите инструкции, ве молиме. Со почит, Кетрин.

Одговор.

За жал не можеме да испраќаме упатства. Ние купуваме од складиште во Швајцарија, и нема да има инструкции додека не ги купиме. Можете да погледнете во било кој директориум за медицински помагала во Швајцарија и со цел по бројот на статијата. Секој лек го има.

Напишете ја написот на info@swiss-apteka.com и ние ќе ја разјасниме неговата достапност.

Примери: https://compendium.ch/prod/pnr/6209/

Во моментов во Швајцарија тоа не е на продажба. Погледнете ја германската верзија достапна и за испорака:

https://www.apotheke-metropole-berlin.de/shop/suche?q=LITHIUMEEL

Онлајн апликација

Внесете име

Ве молиме внесете телефон

Ве молиме внесете ја вашата електронска пошта

Пополнете го текстот на апликацијата

03.10.2018