Окулосан капки за очи


окулосан-око-капки

Прашање. Добар ден, би сакал да нарачам капки за окулосан од swiss-apteka.com. Испораката треба да биде во Германија. Дали капките за очите можат да се пренесат во Германија? Ако е така, како треба да го нарачам? Со почит, Паоло

Одговор. Да можеме да испратиме со швајцарски пост во Германија. Тоа ќе биде за 60euro екстра плати. Пополнете го формуларот подолу:

Онлајн апликација

Внесете име

Ве молиме внесете телефон

Ве молиме внесете ја вашата електронска пошта

Пополнете го текстот на апликацијата

03.05.2019