За проектот


Услуга Швајцарската Аптека нуди услуги за купување и испорака на стоки од Швајцарија. Набавките се направени само во официјални аптеки, продавници и директно од производители. Испраќањето се врши по пошта во Швајцарија.

Можете да бидете сигурни во швајцарскиот квалитет на понудените производи.

Време на испорака:

1) Стандардна достава на 2-3 недели (Swiss Post)

2) Итна испорака до 48 часа насекаде во Европа, до 72 часа на кое било место во светот (каде што лета авионот). Постојат царински ограничувања. Наведете ги трошоците и опциите за испорака поединечно.

Испораката на стоки е направена од Швајцарија од страна на транспортни и поштенски компании. Во секоја земја има царински ограничувања за максималната цена на испратените стоки, ве молиме да го разгледате ова во редот.

Испорака во Европа. Стапката на испорака зависи од итноста на нарачката и се пресметува поединечно за секој клиент.

Испорака во Азија: Испорака на парцели од Швајцарија е можно во Хонг Конг, од каде што можете да испратите до Азија од други транспортни компании. Покрај тоа, можете да примите парцела испратена од Швајцарската Пошта до државната пошта во Вашето место на живеење.

Испорака во САД. Испорака на витамини и безтрепурни препарати без ограничувања, на лекови на рецепт наведено во прилог.

Испорака во Русија. Плаќања во вредност до 15.000 рубли во Русија се направени по приемот Производите се поскапи од 15.000p. испорачан со целосна претплата. Царинските ризици поврзани со преминувањето на границата ги сноси купувачот, ако пакетот не ги поминал обичаите на вашата земја, се враќа назад во Швајцарија. Сите цени на сајтот се веќе наведени со испорака во Москва.

Можете да нарачате било каков производ вреден до 1000 еврото. Производите поскапи од 1000 евра не се донесуваат во Русија поради царински ограничувања или се предмет на плаќање на царинска такса од 30% од цената на стоката.

Испорака во други земји во светот. Стандардна испорака на пошта.

Со помош на Swiss-Apteka услуга, можете да нарачате лекови, витамини, терапевтски козметика, детски производи и други производи во продавниците и аптеките во Швајцарија и некои други земји во светот. Покрај понудениот асортиман, можете да нарачате и други сродни производи за лична употреба кои не можат да се купат во вашата земја.

Ако не го пронајдете производот што ви треба, можеби сеуште не е во нашиот каталог, испратете го линкот од друга продавница во светот и ние ќе ја пресметаме испораката на вашата адреса.

Доколку имате дополнителни прашања или имате предлог за соработка, пишете на info@swiss-apteka.com