Политика за приватност


Администрацијата на онлајн продавницата Swiss-apteka.com гарантира целосна доверливост на информации добиени од регистрираните корисници. Сите одредби на безбедносната политика и работа со клиенти се засноваат на постоечките законски норми и акти на Руската Федерација.

Сите информации што ќе ги наведете при регистрација ќе бидат зачувани во безбедна база на податоци. Онлајн продавница Swiss-apteka.com гарантира целосна доверливост при извршувањето на нарачката, а исто така дека информациите за купувачот ќе се користат само за извршување на добиената нарачка.

Вашите податоци за регистрација се потребни исклучиво за нашите менаџери да можат да ве контактираат по телефон, а услугата за испорака можеше да ја достави нарачаната стока на вистинското место на време.

Покрај тоа, со регистрирање, можете да добиете информации за сите вести на нашата продавница: нови производи превземања, продажба, специјални програми.

Ако имате какви било проблеми или прашања во врска со овластувањето-регистрација во продавницата - напишете ни на e-mail info@swiss-apteka.com и ние секогаш ќе ви помогнеме!

Претставниците на онлајн продавницата Swiss-apteka.com никогаш нема да ве прашаат за детали за пластични картички или други доверливи детали.

Општи одредби:

1. Некои објекти поставени на страницата се интелектуална сопственост на онлајн продавницата Swiss-apteka.com. Забрането е користење на такви објекти без согласност на сопствениците на страницата.

2. Веб-страницата на онлајн продавницата Swiss-apteka.com има линкови кои ви дозволуваат да одите на други сајтови. Ние не сме одговорни за информациите објавени на овие сајтови, и ние им даваме линкови до нив само за да им обезбедиме погодности на посетителите на Вашето место.

Лични информации и безбедност:

1. Онлајн продавница Swiss-apteka.com гарантира дека никакви информации што ќе ги добиете од вас некогаш ќе бидат обезбедени на било која трета страна, освен во случаи утврдени со постојното законодавство на Руската Федерација.

2. Во одредени околности, онлајн продавницата Swiss-apteka.com може да побара од вас да се регистрирате и да дадете лични податоци. Обезбедените информации се користат исклучиво при обработка на нарачката во онлајн продавницата или за обезбедување на посетителот пристап до посебни информации.

3. Личните информации можат да се променат, ажурираат или избришат во секое време во делот "Личен кабинет".

4. Со цел да ви обезбедиме информации од одреден вид, онлајн продавницата Swiss-apteka.com, со ваша експлицитна согласност, може да испраќа информативни пораки на е-поштата наведена при регистрацијата. Во секое време можете да се откажете од мејлинг листата.

5. Информациите на оваа веб-страница се од чисто информативна природа, а сите промени можат да се направат без претходно известување.

За сите прашања поврзани со усогласеноста со стандардите за безбедност, авторските права и во други случаи - ве молиме контактирајте ја администрацијата на страницата на info@swiss-apteka.com