LAUDER RE-NU ULTRA RRETH CR SPF15 PALE ALM


12 021 fshij.


Re-Nutriv Ultra Radiance Cream krem ​​SPF15

Provoni përbërjen më luksoze në botë. Radiate një milion gemstones.

Fytyra juaj duket dukshëm më e freskët dhe rrezatuese.

Thelbi evens ton lëkurës, zbut dhe parandalon shfaqjen e rrudhave dhe papërsosmërive.

Përmban formula të patentuara anti-plakje me vitamina dhe antioksidantë.

Lëkura duket e përsosur në çdo kënd, në çdo dritë.

EAN-Code: 27131696032