Igora Color Worx - Turquois intensive


3 035 fshij.


Fund i drejtë Nuance për të nxjerrë efekte të theksuara ose të gjalla me ngjyra. Përdorni IGORA Color Worx për përdorim direkt ose si përzierje pastelash. Gjysmë të përhershëm.

Aplikim

Zbatoi direkt: aplikoni IGORA Color Worx direkt në flokë të bardha ose tashmë të zbardhura, për të krijuar efekte të ndjeshme me ngjyra të ndjeshme.
Pastel mix: Mix çdo IGORA Color Worx Nuane me IGORA Color Worx Thinner për ngjyrat pastel delikate.

Aplikoni sasinë e kërkuar të produktit në peshqir për të thatë flokët. Mos aplikoni kokës të irrituar në lëkurë. Koha e ekspozimit: 20 Min. Shpëlarje dhe mirëmbajtje.

Kujdes

Përdorimi i këtij produkti kërkon njohuri profesionale. Perfect Hair.ch heq të gjitha përgjegjësitë.

Linja e Produktit: Igora Ngjyra Worx

Paketimi Ngjyra: Black Turquoise / Mint

Lloji i flokeve: Flokët normale

Scalp: Skalp Normal

Цвета: bruz