kontaktet


Telefononi në Zvicër: +41 795 624 644
Lidhje e shpejte: Viber, Whats Up, Telegram: + 7 915 446 41 14
Dorëzimi në Evropë: Kompania e transportit DHL
Anijeve në SHBA: UPS, DHL
Transporti në Azi: SF-Express
Pika e lëshimit në Rusi: Degët e kompanisë transportuese SDEC dhe Post rus.
Pikat e lëshimit në Kazakistan dhe Bjellorusi: Degët e kompanisë transportuese SDEC
Dorëzimi në: shërbimi postar i vendit tuaj
Aplikimi për dërgimin e mallrave të mallrave nga Zvicra, shkruani:
Viber, Whats Up, Telegram: + 7 915 446 41 14
WeChat: buyservice24
Email: info@swiss-apteka.com

Aplikimi në internet

Ju lutemi shkruani një emër

Fut një telefon

Ju lutemi shkruani E-mailin tuaj

Plotësoni tekstin e aplikimit