Pyetje nga Lithiumeel


Pyetje Mirë se vini! Unë jam i interesuar në mjekësinë Lithiumeel. Meqë ka dy aplikacione dhe mund të jetë ndryshe (ky informacion nuk është treguar në kutinë), ju mund të dërgoni udhëzime, ju lutem. Sinqerisht, Catherine.

Përgjigjja.

Për fat të keq nuk mund të dërgojmë udhëzime. Ne blerë nga një depo në Zvicër, dhe nuk do të ketë udhëzime derisa të blejmë. Ju mund të shikoni në çdo directory të pajisjeve mjekësore në Zvicër dhe rendit sipas numrit të artikullit. Çdo ilaç ka atë.

Na shkruani artikullin në info@swiss-apteka.com dhe ne do të sqarojmë disponueshmërinë e tij.

Shembuj: https://compendium.ch/prod/pnr/6209/

Për momentin në Zvicër nuk është në shitje. Shikoni versionin gjerman të disponueshëm edhe për ofrimin:

https://www.apotheke-metropole-berlin.de/shop/suche?q=LITHIUMEEL

Aplikimi në internet

Ju lutemi shkruani një emër

Fut një telefon

Ju lutemi shkruani E-mailin tuaj

Plotësoni tekstin e aplikimit

03.10.2018