O projekte


Shërbimi Swiss Apteka ofron shërbime për blerjen dhe dërgimin e mallrave nga Zvicra. Blerjet bëhen vetëm në farmacitë zyrtare, dyqane dhe direkt nga prodhuesit. Dërgimi bëhet me postë në Zvicër.

Ju mund të jeni të sigurt për cilësinë zvicerane të produkteve të ofruara.

Koha e dorëzimit:

1) Dorëzimi standard i javëve 2-3 (Swiss Post)

2) Dorëzim urgjent deri në 48 orë kudo në Evropë, deri në 72 orë kudo në botë (ku fluturon avioni). Ka kufizime doganore. Specifikoni koston dhe opsionet e ofrimit individualisht.

Mallrat janë dërguar nga Zvicra nga kompanitë e transportit dhe postare. Në çdo vend ka kufizime doganore mbi koston maksimale të mallrave të dërguara, ju lutem merrni parasysh këtë në rend.

Dorëzimi në Evropë. Norma e dorëzimit varet nga urgjenca e rendit dhe llogaritet individualisht për secilin klient.

Transporti në Azi: Dorëzimi i parcelave nga Zvicra është i mundur në Hong Kong, nga ku mund të dërgoni në Azi nga kompani të tjera të transportit. Përveç kësaj, ju mund të merrni një paketë të dërguar nga Posta Zvicerane në postën e shtetit ku jetoni.

Anijeve në SHBA. Dorëzimi i vitaminave dhe përgatitjeve bezretpurnyh pa kufizime, mbi barnat me recetë të specifikojë përveç kësaj.

Dorëzimi në Rusi. Pagesa për urdhërat me vlerë deri në rubla 15.000 në Rusi bëhet pas marrjes. Produktet janë më të shtrenjta se 15.000p. dorëzuar me parapagim të plotë. Rreziqet doganore që lidhen me kalimin e kufirit barten nga Konsumatori, në rast se parcela nuk ka kaluar nëpër zakonet e vendit tuaj, ai kthehet në Zvicër. Të gjitha çmimet në faqe janë të listuara tashmë me dërgimin në Moskë.

Ju mund të porositni ndonjë produkt, me vlerë deri në 1000 euro. Produktet janë më të shtrenjta se 1000 euro nuk janë sjellë në Rusi për shkak të kufizimeve doganore, ose janë subjekt i detyrimeve doganore në shumën prej 30% të vlerës së mallrave.

Dorëzimi në vende të tjera të botës. Dërgimi standard i postës.

Me ndihmën e shërbimit Swiss-Apteka, ju mund të porosisni ilaçe, vitamina, kozmetikë mjekësore, produkte për fëmijë dhe produkte të tjera në dyqane dhe barnatore në Zvicër dhe në disa vende të tjera të botës. Përveç gamës së propozuar, mund të porositni çdo produkt tjetër të lidhur për përdorim personal që nuk mund të blihet në vendin tuaj.

Nëse nuk e keni gjetur produktin që ju nevojitet, mund të mos jetë ende në katalogun tonë, dërgoni një lidhje me të nga një dyqan tjetër në botë dhe ne do të llogarisim dorëzimin në adresën tuaj.

Nëse keni pyetje shtesë ose keni një ofertë bashkëpunimi, shkruani në info@swiss-apteka.com