Betty Barclay geulis Eden lemes pancuran busa 200 ML


1 798 rub.


Lemes busa pancuran.

Ngalaman jiwa-aromaticheskkuyu busa pancuran Betty Barclay Éndah Eden! busa creamy Rupa gently cleanses kulit, eta nyadiakeun hidrasi lila-abadi jeung daun eta silky jeung lemes. Geulis Eden ku Betty Barclay - a Haruman keur awéwé alam jeung romantis anu cinta kana hirup rukun jeung alam. Komposisi curvy dimimitian kalayan buah sparkling jeung catetan luhur. rasa hipu di jantung hiji kembang dihapunten nyarupaan. dasar dicirikeun ku grup titinada lemes creamy. Betty Barclay Éndah Eden delicately wraps maneh kawas kembang, sarta dibikeun ka Taman Eden, nu bau rupa-rupa kembang jeung bushes héjo. Parfum nu Ujang anjeun impian jeung poho stress tina kahirupan sapopoe!

bahan:

Cai (Aqua), natrium LAURETH sulfat, BUTANE, gliserin, pepeg-7 GLYCERYL COCOATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, seungit (PARFUM), propana, PPG-1-pepeg-9 LAURYL glikol éter, natrium bénzoat, natrium klorida, coco-glukosa, GLYCERYL OLEATE, sitrat asam, PERSEA GRATISSIMA (alpuket) minyak, BENZYL SALICYLATE, BUTYLOCTANOL

Kapindahan: 200 ml

EAN-Code: 4011700362172