BENECOS kuku Polandia Cherry RED FL 5 ML


906 rub.


Kuku Polandia BENECOS kuku Polandia Cherry RED

Lipsticks Benecos teu ngandung formalin, toluene, Kapur barus jeung phthalates.

kelir caang bakal nyugemakeun di fashionistas paling nuntut.

Jadi caang jeung unik kalayan merek kosmétik Benecos - gampang!

Méméh ngalamar beungeut lacquer kuku bisa cleaned ku kuku cair remover Polandia atanapi sabun leungeun.

Ngawenangkeun varnish ka tegalan lengkep. Ulah ngagunakeun dryer dryer bulu paku!

Beuki sengit na jero warna ieu dicandak lamun varnish nu dilarapkeun dina sababaraha lapisan.

Komposisi: étil asetat, butil asétat, nitroselulosa, ADIPIC asam / NEOPENTYL glikol / TRIMELLITIC anhidrida COPOLYMER, asetil TRIBUTYL CITRATE, Isopropil alkohol kadang, STEARALKONIUM HECTORITE, sukrosa asétat ISOBUTYRATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, (+/- (tiasa ngandung): CI 77891, silika , mika, CI 77491, CI 77499, CI 15850, CI 15880, CI 77266, BARIUM sulfat, CI 77510, CI 77861, CI 19140)

Kapindahan: 5 ml

EAN-Code: 4260198094731