Björn Axén - Minyak Rambut lemes & caang


3 677 rub.


Minyak Emas Rambut & Béudé Guludut Björn Axén "éngkéng sareng Argan sareng minyak sunflower sacara intensif ngabutuhkeun rambut. Hasilna nyaéta bulu lemes sareng ngagurilap. Minyak bau saé sanggeus kalapa sareng vanili sareng catetan kai, kayu jeung floral.

aplikasi

Panawaran jumlah leutik pikeun rambut atanapi pikatu. Sawaktos diterapkeun ka buuk garing ku panjang sareng tungtung, fokus. Pikeun mulus tambahan kalayan pangaruh Smoothing Cream ngagabungkeun

hasil

Ngajadikeun rambut lemes, silky jeung ngajadikeun keajaiban kanggo pinuh caang. Vitamin E ngajaga buuk. Smoothes sareng tindakan ngalawan frizz.

Jalur produk: Björn axen

Warna bungkusan: bulao transparan

Type bulu: bulu Ruksak normal Rambut

fitur: Intensing mulus rambut rambut Strimens shimmering

kulit sirah: kulit sirah normal

bahan: Silicone Paraben Free Free Vegan Hypoallergenic Argan Oil

aplikasi: Ninggalkeun-di