Grand Ilusi - Liquid Lipcolour Gilded Jaman


3 677 rub.


Ku Grand Illusion Glossy Liquid Lipcolour, jieun warna réngking anu manéh dina biwir anjeun. Pikabitaeun, obat tidur! Ngurilingan diri anjeun gaduh warna iklan irisik holographic lip Iris pinuh na ngagem sahandapna dina brilliance futuristik, geura-giru cooling kribbelnd for biwir-lengkepna. Pikeun katingal gaib, jadi nyata.

aplikasi

Larapkeun ku panerapan anu ngagaduhan langsung kana biwir.

Jalur produk: Grand ilusi

Warna bungkusan: Clear Metallic

fitur: Volume, Gloss Sengit, Lancar, Refreshment Shimmering

Цвета: Золото Бронза

makeup: gloss lip