Igora Warna Worx - Turquois sengit


3 035 rub.


Nuansa katuhu mungkas for jeung gambar épék warna kandel atanapi playful. Paké IGORA Warna Worx pikeun aplikasi langsung atawa salaku campuran pastels. Semi permanén.

aplikasi

aplikasi langsung: Larapkeun IGORA Warna Worx langsung kana lampu atawa bulu bleached geus, nyieun épék warna utamana ngahalangan.
Campuran pastel: Campur sagala IGORA Warna Worx Nuane kalawan IGORA Warna Worx diluent pikeun nuansa pastel.

jumlah diperlukeun sahiji produk on bulu anduk garing ditagihkeun. Teu jengkel kulit sirah dilarapkeun ka kulit. waktos paparan: 20 Min. Pikeun bilas jeung mertahankeun.

pangeling-eling

Mangpaat produk ieu merlukeun profésional apal-kumaha. Sampurna Hair.ch declines sadayana tanggung jawab.

Jalur produk: Igora Warna Worx

Warna bungkusan: Hideung Pirus / mint

Type bulu: Rambut normal

kulit sirah: kulit sirah normal

Цвета: pirus