kontak


Kontak angka telepon di Swiss: + 41 795 624 644
link Gancang: Viber, Whats Up, telegram: + 7 915 446 41 14
Pangiriman di Éropa: Stransportnaya parusahaan DHL
AS pengiriman barang: UPS, DHL
Ongkos Asia: SF-Express
Point of pangiriman di Rusia: Dahan SDEK parusahaan angkutan jeung Rusia Post.
toko kami di Kazakhstan jeung Bélarus: Cabang tina tata parusahaan angkutan SDEK
Alamat pangiriman: jasa pos ti nagara anjeun
Aplikasi pikeun kiriman sagala barang barang ti Swiss, mangga ngahubungan:
Viber, Whats Up, telegram: + 7 915 446 41 14
WeChat: buyservice24
surélék: info@swiss-apteka.com

aplikasi online

Mangga lebetkeun ngaran

Mangga lebetkeun telepon anjeun

Mangga lebetkeun surélék anjeun

Eusian teks aplikasi nu