Patarosan Lithiumeel


patarosan Wilujeng sumping! Abdi resep ubar Lithiumeel. Kusabab manehna geus dua wewengkon aplikasi, sarta bisa béda (info ieu dina kotak henteu dieusian), Anjeun bisa ngirim parentah, mangga. Wasalam Catherine.

Jawaban.

Hanjakal urang teu bisa ngirim parentah. Urang meuli ti gudang di Swiss, sarta parentah moal jadi dugi ka meuli. Anjeun bisa lalajo wae diréktori alat médis di Swiss jeung ngurut ku jumlah artikel. Unggal nginum obat anjeunna téh.

Nulis pikeun kami dina artikel info@swiss-apteka.com sarta kami bakal ngamutahirkeun kasadiaan na.

conto: https://compendium.ch/prod/pnr/6209/

Di momen, dina Swiss teu keur diobral. Tempo versi Jerman oge sadia pikeun pangiriman:

https://www.apotheke-metropole-berlin.de/shop/suche?q=LITHIUMEEL

aplikasi online

Mangga lebetkeun ngaran

Mangga lebetkeun telepon anjeun

Mangga lebetkeun surélék anjeun

Eusian teks aplikasi nu

03.10.2018